חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל






מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים

גבינת אסיאגו

שם לועזי : Asiago Cheese

גבינת אסיאגו גבינת אסיאגו היא גבינה איטלקית שמקורה בעיירה קטנה בהרים האלפים של איטליה, שזהו שמה, שם החלו לייצר את הגבינה כבר במאה ה-11. האסיאגו נחשבת גבינת מותג (D.O.P -Denominazione di Origine Protettaׂ), המוגנת על ידי החוק האיטלקי ומותר לייצרה רק בחלקים מסויימים של איטליה, ומחלב פרות שהופק במחוזות אלו.גבינת האסיאגו יכולה להגיע בצורות שונות בהתאם לתהליך היישון שלה. גבינה טריה יותר, תראה חלקה, תופק מחלב מלא ותזכיר בטעמה החמוץ מתוק את היוגורט. גבינה מיושנת, מכינים מחלב רזה, טעמיה עזים ומזכירים את הפרמזן - פיקנטים עם מעט מתיקות. האסיאגו המיושנת תיראה גושית אך תתפורר יותר ככל שזמן היישון יארך. יישון האסיאגו יכול לקחת בין 4 חודשים ועד שנתיים. גבינת האסיאגו מלאה בסידן, וויטמינים A ו-B, וניתן לאכול אותה חתוכה או להוסיפה לתבשילים שונים ולהקרמה. את הגבינה המיושנת, נוהגים לאכול כחטיף, ולפורר בסלטים, מרקים או פסטה. את האסיאגו הטריה, ניתן לאכול בכריך או פניני - טריה או מוקרמת.
שמות נוספים : Asiago Pressato, Asiago d'allevo



מתכונים ומידע נוסף:
מתכון חזה עוף ממולא ברוטב לימון




חפש ערך במילון האוכל :
חיפוש במילון אוכל לפי הא"ב :
  א   ב   ג   ד   ה   ו   ז   ח   ט   י   כ   ל   מ   נ   ס   ע   פ   צ   ק   ר   ש   ת
מילון אוכל


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים

מתכונים למימונה