חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל






מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים

גבינת אמנטל

שם לועזי : Emmental Cheese

גבינת אמנטל כשאומרים גבינה שוויצרית, מתכוונים על פי רוב לגבינת האמנטל, הגבינה הצהובה עם החורים. אמנטל היא גבינה חצי קשה, בעלת גוון צהוב שטעמה עדין ומתקתק, ונעשה פיקנטי או חריף ככל שהיא מתיישנת (בים 6-12 חודשים). מקורם של החורים באמנטל הוא בפעילות של חיידקים שונים בתהליך הפקת הגבינה, שנחשבת לאחת הגבינות המורכבות יותר להכנה. למרות הפופולריות שלה בעולם, האמנטל אינה מוגנת בתו תקן גלובלי ולכן מותר לייצרה ולשווקה תחת שם זה בכל העולם. בארץ למשל מייצרת תנובה את גבינת אל העמק מסוג אמנטל. גבינת האמנטל נחשבת לגבינת ארוח מעולה ונהדרת לנשנוש בחתיכות שלמות. בנוסף היא מתאימה מאוד להתכה במאפים פשטידות וטוסטים, ומהווה מרכיב מרכזי בפונודו הגבינות השוויצרי, יחד עם גבינת הגרוייר.
שמות נוספים : גבינה שוויצרית, Emmentaler



מתכונים ומידע נוסף:
מתכון קיש גבינות וכרישה
סירות קישואים עם פטריות וגבינה



חפש ערך במילון האוכל :
חיפוש במילון אוכל לפי הא"ב :
  א   ב   ג   ד   ה   ו   ז   ח   ט   י   כ   ל   מ   נ   ס   ע   פ   צ   ק   ר   ש   ת
מילון אוכל


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים

מתכונים למימונה