חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים

אבקת נוגט

שם לועזי : Nougat powder

אבקת נוגט אבקת הנוגט היא אבקה טחונה מתערובת אגוזי לוז וקרמל ביחס שווה, בתיבול וניל. בגלל שהיא מכילה פחות שומן מקרם הנוגט שאנו מכירים היא נשמרת זמן רב יותר במזווה או במקרר. יתרונה של אבקת הנוגט הוא בכך שניתן להוסיפה לתערובות שונות לצורך הוספת טעם, מבלי לשנות את הנפח והמרקם שלהן. נהוג להוסיף אבקת נוגט לבלילה של עוגות בחושות או עוגיות, לגלגל בה כדורים מתוקים, להוסיף לשמנת מתוקה לפני ההקצפה לערבב עם שוקולד כדי לקבל טעם שוקולד אגוזים, לבזוק על הקצף בקפה ועוד. אפשר גם להפוך את אבקת הנוגט לקרם נוגט (נקרא גם ממרח פרלינה), אם מזלפים פנימה תוך בחישה שמן צמחי, על פי היחס המופיע על גבי האריזה. את הממרח שנוצר אפשר להוסיף לשמנת או יוגורט, למרוח על בצק או להשתמש לציפוי עוגה. ניתן למצוא קרם נוגט, ממרח פרלינה ואבקת נוגט, בחנויות קונדיטוריה מתמחות כמו כמו דרך האוכל, לגעת באוכל, פור שף, ספייסס, סו-שף, מר קייק וכד'.







חפש ערך במילון האוכל :
חיפוש במילון אוכל לפי הא"ב :
  א   ב   ג   ד   ה   ו   ז   ח   ט   י   כ   ל   מ   נ   ס   ע   פ   צ   ק   ר   ש   ת
מילון אוכל


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים