חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל

מתכונים מיוחדים ומקוריים לחג
מתכונים למנות ראשונות לראש השנה
מתכונים למנות עיקריות לראש השנה
מתכונים למנות אחרונות וקינוחים לראש השנה




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

מדריך אוכל ובישול
מדריך מסעדות
אתרי מתכונים
פורום בישול
קרם אוף טרטר
שם לועזי : Cream of Tartar

קרם  אוף טרטר קרם אוף טרטר (potassium bitartare) הנו אבקה לבנה המופקת מסורתית מגבישים שנקרים בחביות בהן מתסיסים ענבים ליין, והוא מורכב מתערובת מלחים, אשלגן וביקרבונט. האבקה המופקת מהגבישים נמצאת בשימוש בתעשיית המזון, בעיקר בעוגות ועוגיות מרנג, ותפקידה להקשות את החלבונים בהקצפה כך שהמרנג ישאר מוצק. ניתן למצוא קרם טרטר בארץ כמעט בכל סופרמרקט או חנות אפייה והוא כשר לפסח.
שמות נוספים : קרם טרטר
מתכונים ומידע נוסף:
עוגת פבלובה אוסטרלית



מה זה קרם אוף טרטר

חפש ערך במילון האוכל :
חיפוש במילון אוכל לפי הא"ב :
  א   ב   ג   ד   ה   ו   ז   ח   ט   י   כ   ל   מ   נ   ס   ע   פ   צ   ק   ר   ש   ת
⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved