חפש מתכון
מתכונים קלים מתכונים לחג מתכונים בוידאו טיפים לבישול מתכוני בריאות מתכונים דיאטטים מתכונים לילדים מתכוני עמים מתכוני שפים מילון אוכל


הצטרפו אלינו


הצטרפו לניוזלטר

קבלו מתכונים למייל

מנות ראשונות
מנות עיקריות
מנות אחרונות
מתכונים קלים להכנה

מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אגסים  ארוגולה  ארטישוק  בטטה  ברוקולי  חזרת  כרובית  סלק  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  שעועית  תירס  תרד 

מדריך אוכל ובישול
מדריך מסעדות
אתרי מתכונים
פורום בישול

קרם אוף טרטר
שם לועזי : Cream of Tartar

קרם  אוף טרטר קרם אוף טרטר (potassium bitartare) הנו אבקה לבנה המופקת מסורתית מגבישים שנקרים בחביות בהן מתסיסים ענבים ליין, והוא מורכב מתערובת מלחים, אשלגן וביקרבונט. האבקה המופקת מהגבישים נמצאת בשימוש בתעשיית המזון, בעיקר בעוגות ועוגיות מרנג, ותפקידה להקשות את החלבונים בהקצפה כך שהמרנג ישאר מוצק. ניתן למצוא קרם טרטר בארץ כמעט בכל סופרמרקט או חנות אפייה והוא כשר לפסח.
שמות נוספים : קרם טרטר
מתכונים ומידע נוסף:
עוגת פבלובה אוסטרלית



מה זה קרם אוף טרטר

חפש ערך במילון האוכל :
חיפוש במילון אוכל לפי הא"ב :
  א   ב   ג   ד   ה   ו   ז   ח   ט   י   כ   ל   מ   נ   ס   ע   פ   צ   ק   ר   ש   ת
מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved