חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל

מתכונים מיוחדים ומקוריים לחג
מתכונים למנות ראשונות לראש השנה
מתכונים למנות עיקריות לראש השנה
מתכונים למנות אחרונות וקינוחים לראש השנה




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

מדריך אוכל ובישול
מדריך מסעדות
אתרי מתכונים
פורום בישול
קמח חומוס
שם לועזי : Gram flour

קמח חומוס קמח חומוס הוא קמח העשוי מגרגירי חומוס קלויים וטחונים. הוא מכיל ריכוז גבוה מאוד של פחממות ופרוטאין אך נטול גלוטן. קמח החומוס, מקובל מאוד במתכונים הודים ונקרא שם צ'אנה דאל Chana Dal או Besan. עוד מטבחים המרבים לעשות בו שימוש הם המטבח הפאקיסטני והבנגאלי. כאשר מערבבים קמח חומוס עם כמות זהה של מים, הוא יכול להוות תחליף לביצה במתכונים טבעוניים. איך מכינים קמח חומוס: שוטפים את גרגירי החומוס היטב ומיבשים אותם. מפזרים את הגרגירים על תבנית מצופה בנייר אפייה, ואופים בחום של 150 מעלות, משך שעתיים עד שלוש שעות. מכבים את התנור ומשאירים בתוכו את גרגירי החומוס, עד למחרת. למחרת, טוחנים את הגרעינים לאבקה דקה.
שמות נוספים : Besan ,Chana Dal, צ'אנה דל
מתכונים ומידע נוסף:
מתכון צ'ולה צאט - תבשיל חומוס הודי



מה זה קמח חומוס

חפש ערך במילון האוכל :
חיפוש במילון אוכל לפי הא"ב :
  א   ב   ג   ד   ה   ו   ז   ח   ט   י   כ   ל   מ   נ   ס   ע   פ   צ   ק   ר   ש   ת
⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved