חפש מתכון
מתכונים קלים מתכונים לחג מתכונים בוידאו טיפים לבישול מתכוני בריאות מתכונים דיאטטים מתכונים לילדים מתכוני עמים מתכוני שפים מילון אוכל


הצטרפו אלינו


הצטרפו לניוזלטר

קבלו מתכונים למייל

מנות ראשונות
מנות עיקריות
מנות אחרונות
מתכונים קלים להכנה

מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אגסים  ארוגולה  ארטישוק  בטטה  ברוקולי  חזרת  כרובית  סלק  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  שעועית  תירס  תרד 

מדריך אוכל ובישול
מדריך מסעדות
אתרי מתכונים
פורום בישול

קמח חומוס
שם לועזי : Gram flour

קמח חומוס קמח חומוס הוא קמח העשוי מגרגירי חומוס קלויים וטחונים. הוא מכיל ריכוז גבוה מאוד של פחממות ופרוטאין אך נטול גלוטן. קמח החומוס, מקובל מאוד במתכונים הודים ונקרא שם צ'אנה דאל Chana Dal או Besan. עוד מטבחים המרבים לעשות בו שימוש הם המטבח הפאקיסטני והבנגאלי. כאשר מערבבים קמח חומוס עם כמות זהה של מים, הוא יכול להוות תחליף לביצה במתכונים טבעוניים. איך מכינים קמח חומוס: שוטפים את גרגירי החומוס היטב ומיבשים אותם. מפזרים את הגרגירים על תבנית מצופה בנייר אפייה, ואופים בחום של 150 מעלות, משך שעתיים עד שלוש שעות. מכבים את התנור ומשאירים בתוכו את גרגירי החומוס, עד למחרת. למחרת, טוחנים את הגרעינים לאבקה דקה.
שמות נוספים : Besan ,Chana Dal, צ'אנה דל
מתכונים ומידע נוסף:
מתכון צ'ולה צאט - תבשיל חומוס הודי



מה זה קמח חומוס

חפש ערך במילון האוכל :
חיפוש במילון אוכל לפי הא"ב :
  א   ב   ג   ד   ה   ו   ז   ח   ט   י   כ   ל   מ   נ   ס   ע   פ   צ   ק   ר   ש   ת
מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved