חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים

11

מתכונים עם סינטה

חפש מתכון לפי מרכיב
 רשימת מתכוניםקטגוריהמנהכשר
בקר מוקפץ בטעם תפוזבשרעיקריותכן
בשר מוקפץ בבזיליקוםבשרעיקריותלא
טיבון סטייק על על האשבשרעיקריותכן
מרק בשר וירקות עשירמרקיםעיקריותכן
סטייק בשוםבשרעיקריותכן
סטייק טריאקיבשרעיקריותכן
סטייק סינטה בפלפל שמנת ופטריותבשרעיקריותלא
קובה מרוקאיבשרראשונותכן
רוסטביף בתנורבשרעיקריותכן
רוסטביף עם ירקות בתנורבשרעיקריותכן
שיפודי סינטה תאילנדים על האשבשרעיקריותכן

מידע על

סינטה

בלועזית :Sirloin Steak


מידע נוסף : סינטה, סירלוין או מותן בעברית, הוא נתח בשר משובח במיוחד, הצמוד לורד הצלע (אנטריקוט), בגב הפרה. הסינטה הוא בשר נטול שומן כמעט לחלוטין, מתאים לצלייה, לסטייקים, לרוסטביף, לשיפודים, לשניצל בקר או לקרפצ'יו. מקור השם סירלוין מגיע מביטוי צרפתי ישן שמשמעו "מעל הריאות". באנגלית מכנים את הנתח השלם גם Strip Loin, ומסורתית, הוא מתחלק לשני חלקים: העליון המשובח והיקר יותר, הנקרא "טופ סירלוין", והחלק התחתון שהוא גדול יותר ורך פחות, ונקרא "בוטם סירלוין" (זה לרוב מה שנמצא בשווקים). בניגוד לנתח האנטריקוט מלא השומן, הדורש זמן יישון קצר, נתח סינטה משובח, חייב להיות מיושן היטב ולאורך זמן, על מנת שאפשר יהיה להנות ממרקם וטעם אופטימלים. נתח הסינטה נקרא במעדניות נתח 11 מחלקי הפרה.

מונחים נוספים במילון אוכל
תמונה של סינטה
מרכיבים ומצרכים

חפש מתכון לפי מרכיב


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים