חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים

28

מתכונים עם ביסקוויטים

חפש מתכון לפי מרכיב
 רשימת מתכוניםקטגוריהמנהכשר
גלידת שוקולד טבעוניתקינוחיםאחרונותכן
טארט לימוןעוגותאחרונותכן
כדורי משמש וקוקוסקינוחיםאחרונותכן
כדורי רום וקוקוסקינוחיםאחרונותכן
כדורי שוקולדקינוחיםאחרונותכן
עוגת תפוחים בדבש ואגוזיםעוגותאחרונותכן
עוגת ביסקוויטיםעוגותאחרונותכן
עוגת ביסקוויטים חגיגיתעוגותאחרונותכן
עוגת ביסקוויטים ללא אפייהעוגותאחרונותכן
עוגת ביסקוויטים מלכותיתעוגותאחרונותכן
עוגת ביסקוויטים פשוטהעוגותאחרונותכן
עוגת ביסקוויטים שוקולד וקרמלעוגותאחרונותכן
עוגת גבינה בטעם שוקולדעוגותאחרונותכן
עוגת גבינה ופירות יערעוגותאחרונותכן
עוגת גבינה ושוקולד לבן עם אוכמניותעוגותאחרונותכן
עוגת גבינה ותותים ללא אפייהעוגותאחרונותכן
עוגת גבינה ים תיכוניתעוגותאחרונותכן
עוגת גבינה קרהעוגותאחרונותכן
עוגת גבינה קרה בטעם לימוןעוגותאחרונותכן
עוגת גבינת ריקוטהעוגותאחרונותכן
עוגת גלידה וביסקוויטיםעוגותאחרונותכן
עוגת החתונה של הנסיך וויליאםעוגותאחרונותכן
עוגת זברהעוגותאחרונותכן
עוגת קוקוס לחהעוגותאחרונותכן
עוגת שכבות ביסקוויטיםעוגותאחרונותכן
פאי גבינה בטעם בננהעוגותאחרונותכן
פאי תותים ואוכמניות קר - דל קלוריותעוגותאחרונותכן
ריבועי שוקולד עם בוטנים וצימוקיםעוגותאחרונותכן

מידע על

ביסקוויטים

בלועזית :Biscuit


מידע נוסף : השם ביסקוויט מקורו בצרפת של ימי הביניים והוא נגזר מהמונח הלטיני ביס-קוויט (אפוי פעמיים) שכן במקור נהגו לאפות את העוגיה פעם אחת, ואז לייבש אותה בתהליך אפייה איטי על מנת שתחזיק זמן ממושך ותתאים למסעות ארוכים בים. השם ביסקוויט מתייחס במרבית חלקי העולם לעוגיות יבשות בטעמים שונים. בישראל, אנו קוראים ביסקוויטים לאותן עוגיות שטוחות ויבשות, הנאפות בייצור תעשייתי, שאותן שנוהגים לטבול במשקה חם, או לאכול עם ממרח שוקולד או ריבה. הביסקוויטים בארץ משמשים גם כבסיס לעוגות ביסקוויטים, עוגות גבינה וגלידות, כשהם שלמים או מפוררים. בארצות הברית לעומת זאת מכנים את הביסקוויט - עוגיה (Cookie), והשם ביסקוויט מתייחס ללחמניה קטנה, פריכה מבחוץ ורכה מבפנים הנאפית במהירות עם אבקת אפייה או סודה לשתייה (ללא שמרים), ומכונה גם סקון .

מונחים נוספים במילון אוכל
תמונה של ביסקוויטים
מרכיבים ומצרכים

חפש מתכון לפי מרכיב


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים