חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל






מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים

7

מתכונים עם גבינת מסקרפונה

חפש מתכון לפי מרכיב
 רשימת מתכוניםקטגוריהמנהכשר
טארט כרובית וגבינותפשטידותעיקריותכן
סופלה גבינותגבינותראשונותכן
עוגת גבינה ופירות יערעוגותאחרונותכן
עוגת טירמיסוקינוחיםאחרונותכן
פירות יער בגבינת מסקרפונהקינוחיםאחרונותכן
רביולי מסקרפונה ברוטב מרווהפסטותראשונותכן
תמרים ממולאים בגבינת מסקרפונהגבינותאחרונותכן

מידע על

גבינת מסקרפונה

בלועזית :Mascarpone Cheese


מידע נוסף : גבינת המסקרפונה היא גבינה לבנה רכה, המופקת מסורתית מחלב פרה ומקורה באזור מילאנו בחבל לומברדי שבצפון איטליה כבר במאה ה-16. המרקם שלה עדין מאוד ותהליך הייצור שלה משלב אנזים הגבנה או חומצה טרטרית עם קרם פראש (קרם חמצמץ המופק משמנת מתוקה) ולעיתים גם עם חובצה (רוויון) ולא עם חלב כמקובל במרבית הגבינות. למרות שתהליך היצור שלה דומה יותר לייצור היוגורט מאשר לייצור גבינה, היא נחשבת גבינה רכה וטעמה והמרקם שלה, מזכירים יותר שמנת מאשר גבינה. בעולם היא נחשבת גבינת קרם משולשת - triple cream שכן היא מכילה מעל 75% שומן חלב. המסקרפונה מבשילה תוך ימים ספורים והיא גבינה שנצרכת טרייה ומתקלקלת מהר. בגלל המרקם הקטיפתי שלה, גבינת המסקרפונה משמשת מרכיב מרכזי בקינוחים רבים במטבח האיטלקי והים תיכוני כמו עוגת הטירמיסו, עוגות גבינה ומאפי פילו וקדאיף. היא גם משמשת כקרם לציפוי ומילוי עוגות ואף מוגשת לצד פירות טריים או בתוך משקה קקאו או קפה. עוד משתמשים במסקרפונה גם במאכלים שונים כמו לזניה סופלה גבינות ואף כמילוי או בתוך רטבים לפסטה. באיטליה נוהגים לערבב אותה עם אנשובי, חרדל ותבלינים ולמרוח על לחם.

מונחים נוספים במילון אוכל
תמונה של גבינת מסקרפונה
מרכיבים ומצרכים

חפש מתכון לפי מרכיב


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים

מתכונים למימונה