חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל






מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים

איך מאדים ירקות?


על מנת לאדות מזון, יש צורך לרכוש כלי אידוי מחורר או סלסלת קש מיוחדת מהמטבח היפני. יש להקפיד שהקערה מתיישבת בדיוק על הסיר ושיש מכסה מתאים. ממלאים מים בסיר בגובה כמה סנטימטרים ומקפידים שהמים לא יגעו בסלסלה המחוררת. מרתיחים את המים, מכניסים את המצרכים לסלסלת האידוי ומניחים על הסיר. מכסים עם המכסה. זמן בישול לעוף כ- 6 דקות. ירקות בערך 3 דקות עד שמתרכך. את התיבול מוסיפים בתום האידוי. רזה ובריא!

 טיפים נוספים :
 טיפים לבישול בוידאו
 טיפים לבישול



⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים

מתכונים למימונה